ATENTIA! DEMENTA PORTOCALIE E CONTAGIOASA!

Zeul lor intrupat e cel mai rezistent la bautura dintre toti securistii bisnitari din porturi, pre numele sau de puscariabil Basescu Traian!

Basescu Traian este CEL MAI RAU ZOOFIL PE CARE L-A DAT VREODATA SPATIUL CARPATO-DANUBIANO-PONTIC, INTRUCAT VIOLEAZA ZILNIC, DE 21 DE ANI, VREO 20 DE MILIOANE DE OI PROASTE!

Daca dragii mei concetateni n-ar fi o turma de oi rapciugoase, jegu’ asta purulent considerat acum “clasa politica” si in special PDLpra, n-ar fi ajuns la varsta majoratului, nicidecum sa pozeze in “oameni de succesuri“!

De asemenea, eu ma mai intreb: Incalcarea Constitutiei nu reprezinta cumva o infractiune, subminarea autoritatii de stat? Prin declaratiile iresponsabile conform carora “presedintele” se afla “in capul celor 4 puteri din stat”, Basescu Traian nu a incalcat Constitutia?! Eu stiu CA CAPU’LA STATU’ roman e stricat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa asteptam sa se separe de trup in virtutea procesului natural de putrefactie (stiut fiind ca “pestele de la cap se impute”)!

Zoofil, in libertate!

Scris de Marius Marinescu in 14 noiembrie 2011 la 20:07, in Social24 comentarii

Atentie! Dementa portocalie se ia!

Cu o zi in urma, am primit un telefon de la domnul Robert Lorentz, directorul general al Administratiei de Supraveghere si Protectie a Animalelor, din cadrul Primariei Capitalei, in legatura cu un eveniment stupefiant: un individ dezaxat, din comuna Pantelimon, violase o catelusa, proprietate a unei doamne, pe nume Gheorghita Raducanu.

Din discutiile ulterioare, pe care le-am purtat cu nora proprietarei, doamna Vasilica Stefanescu, am aflat ca monstrul zoofil poarta numele de Costica Reset, fost sot si actual concubin al Gheorghitei Raducanu. Doamna Stefanescu insasi il surprinsese pe dement asupra faptului, sambata seara, intr-o bucatarie de vara, anexa a gospodariei. Si poate ca nu intamplator alcoolicul Costica are asemenea apucaturi, de vreme ce isi trambiteaza, pe toate ulitele si prin carciumi, admiratia neroada pentru Traian Basescu.

Oripilat de cele relatate, am inaintat Politiei din Pantelimon, impreuna cu doamna Maria Beck, vicepresedinte al Ligii pentru Apararea Drepturilor Animalelor din Romania (LADAR), domnul Mircea Serbanoiu, presedintele LADAR si domnul Vlad Craioveanu, reprezentantul Asociatiei “Prieteni fara Grai”, o plangere penala impotriva infractorului involuat Costica Reset, pe care l-am acuzat de cruzimi fata de animale ( provocare de suferinte fizice si psihice), fapte sanctionate de Legea nr. 9/2008 (Legea “Marinescu”) cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

De data aceasta, Politia a raspuns sesizarii neasteptat de prompt, deschizand o ancheta penala. Astfel, la fata locului s-a deplasat o echipa de politisti, condusa de domnul Aleodor Trifu, agent-sef, insotind pe doamna doctor Corina Preda, de la Directia Sanitar-Veterinara a judetului Ilfov, si pe doamna Maria Beck. S-au audiat martori, s-au prelevat probe biologice, iar catelusa a fost transportata la Clinica Ilioara, din Bucuresti, pentru expertizare.

Dupa terminarea investigatiilor, biata catelusa, victima a fanteziilor maladive ale unui psihopat, periculos pentru intreaga comunitate de altfel, va fi data spre adoptie. Doritorii sunt invitati sa telefoneze la numarul:  031-805-2056.

Tin sa subliniez ca zoofilul Costica ar face o cariera stralucita in PDL, alaturi de ceilalti dementi!

Pe un asemenea fond legislativ, mizeria umana, rautatea si agresivitatea prolifereaza; apar indivizi dezumanizati, debusolati, primitivi, dominati de violenta si gata sa ucida cat ai clipi. Asa se intampla intr-o tara stapanita de purtatori ai unor gene criminale accentuate!

Ne mai miram ca si in randul “oamenilor legii” elementul criminal, scelerat, degenerat, incepe sa predomine?! Pana la urma, institutiile lucreaza cu “materialul clientului”, iar perspectivele care ni se deschid atunci cand cultivam asemenea specimene umane in cadrul societatii sunt din cele mai sumbre.

Adaugand faptul ca institutii in care exista elemente criminale vor cultiva la randul lor aceasta tipologie umana, realizam ca ne aflam in fata unui fenomen turbionar pe care nu putem sa il caracterizam altfel decat de-a dreptul satanic, fara teama de a gresi.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to ATENTIA! DEMENTA PORTOCALIE E CONTAGIOASA!

  1. Pingback: Cine mi-a sterpelit cresterea de PIB este rugat frumos sa o restituie « Hai ca se poate!

  2. Emil Vulcanescu says:

    FABULA TURISMULUI
    Chelise Leul-rege dar coama şi-o păstrase
    Şi tot avea succese când se plimba pe strasse,
    Era bătrân şi totuşi, cu ochii lui saşii,
    Vedea să-i mai plesnească cu coada pe copii,
    Avea şi laba tare, de-aceea, cucerită,
    O vulpe se-aciuase în marea lui suită.
    Şi cum era-nzestrată cu-o fire pudibondă,
    Ştiind cât de sensibil e Leul la o blondă,
    Ea s-a vopsit degrabă-n culoarea de-acest ton,
    Apoi, luând poşeta de super-lux, Vuitton,
    S-a dus la el cu nurii, sperând să fie-aleasă,
    În noua guvernare pe-un post de ministreasă.
    (Fuseseră alegeri în toamna-acelui an
    Şi-acum se dădea lupta pe marele ciolan).
    Deşi cam găinară, cum unii, cu cinism,
    O criticau în presă, ajunse la… turism.
    Şi cu tupeu ceru să i se-aloce banii
    Cât alte ministere nu au primit cu anii,
    Voia s-aducă păsări şi ouă de-mprumut,
    Că-n criza asta mare, nici jungla n-a avut,
    Dorea ea să impună un brand miraculos:
    The land of choise-jungla, să-i fie de folos
    Ca, atrăgând turiştii cu minte de copii,
    Ea să câştige bani tot din găinării.
    – Stăpâne Leu, strigă masivul elefant,
    Mă văd chiar obligat să nu fiu elegant,
    Această blondă sexy, chiar vrea să te prostească?
    Turismul cu asfalt doar poate să-nflorească,
    Eu ca ministru pus, în junglă, la transporturi
    Am chiar pentru turism o mie de-alte ponturi!
    Dar blonda ministreasă cu zâmbetu-i perfid,
    Îşi apără bugetul, intervenind rapid:
    – Turiştii, spuse vulpea, când n-ai infrastructură,
    Vor pe la noi să vadă doar oul cum se fură!
    Autostrăzi, şosele găsesc în alte părţi,
    Dar cum se fură-n junglă, nu scrie nici în cărţi!
    Doar asta-i va atrage şi-un… farmec fecioresc,
    Al meu, dacă le-arăt cum ştiu să călăresc!
    Şi ca să demonstreze cât este de cochetă,
    Ea-ncălecă un cal, apoi o bicicletă,
    Încât şi elefantul, sedus de călărit,
    L-a aprobat pe rege care-a decis grăbit,
    Nălţându-şi de pe tron statura lui ilustră,
    Cu ochii îndreptaţi spre scurta vulpii fustă:
    – Decât să mai dăm banii pe-asfalturi la străini,
    Mai bine-i investim în ouă şi găini!
    Astfel primi vulpiţa vopsită auriu,
    O sumă foarte mare… topită, cum? Nu ştiu!
    Căci nici găini, nici ouă în junglă n-a adus,
    Ci numai un… cocoş pe post de… soţ supus.
    MORALA mi se pare pierdută-n veşnicie:
    Turismul pentru-o “vulpe” e tot găinărie!

    Sa fii iubit
    Cu stima Emil

  3. Pingback: Bugetul lui Basescu pe 2012 – un buget al disperarii si al saraciei « Hai ca se poate!

  4. Pingback: Indiferent care este rezultatul la Curtea Constitutionala banii de pensii si salarii nu exista – a declarat Basescu Traian la Radio Romania Actualitati « Hai ca se poate!

  5. Mi-a spus mama ca a vazut la televizor aceasta stire cu monstrul ala.
    Atat pedofilii cat si zoofilii ar trebui castrati.
    Cat priveste criminalii portocalii, pentru ei nu conteaza pe cine vor sa eutanasieze:oameni sau caini de pe strada…

    • “Eutanasia” e tot o manipulare de-a lor! Asta nu e “eutanasie”, asta e masacru si barbarie! Eutanasia este o metoda medicala prin care este provocata moartea nedureroasa. Aceasta a fost introdusa pentru bolnavii incurabili, care isi doreau sa puna capat suferintei, dar si pentru animalele bolnave, care nu mai pot fi vindecate. Chiar poate fi vorba de “eutanasia” cainilor fara stapan desi acestia nu sufera de nicio boala mortala, care le cauzeaza dureri? Foarte multe persoane opteaza pentru aceasta procedura in totala necunostinta de cauza, sau din porniri patologice. Pana si Guvernul incearca sa ne bage pe gat legea “eutanasiei”.Reprezentantii statului sustin in mod aberant ca aceasta este cea mai buna si rapida metoda de a scapa de cainii fara stapan. Am stat 21 de ani inconjurati de caini fara ca nimeni sa miste un deget, specia umana a trait zeci de mii de ani alaturi de aceste fiinte, practic specia lor a fost creata de catre specia noastra, pentru a corespunde exigentelor noastre, iar acum, dintr-o data, toti se declara interesati de problema maidanezilor si incearca sa faca ceva in aceasta privinta. Insa uita un singur aspect: eutanasia se face pentru a curma un bolnav sau un animal aflat in suferinta… si, din cate stiu, maidanezii per ansamblu nu sufera de nicio boala incurabila. Daca ar suferi de boli incurabile, in masa, nu ar mai fi o “problema”, intrucat pana acum ar fi fost deja disparuti! De ce toate guvernele ROmaniei, din ’89 incoace, au REFUZAT introducerea unei legislatii coerente de control al reproducerii animalelor de companie si de sanctionare a abuzurilor?!

  6. Pingback: Puterea Gandului. Cristian Tudor Popescu « Supravietuitor's Blog

  7. matilda says:

    Cruzimea naşte cruzime. Vom mai auzi de astfel de fapte îngrozitoare, nebunia portocalie va deştepta fiara din mulţi declasaţi !

  8. Pingback: Marele Urs se zbârleşte: “Rusia ar putea fi implicată într-un război nuclear” « Popateapa's Blog

  9. Pingback: Marele Urs se zbârleşte: “Rusia s-ar putea implica într-un război nuclear” « Popateapa's Blog

Leave a comment