UCIGASUL CU SIMBRIE DRAGOS RUSU FLORIN SI CIRACII “CUSETARULUI” AU MAI PRODUS O VICTIMA (SI O PAGUBA BUGETULUI LOCAL)!

Am o informatie conform careia ieri au ucis un tap (dintr-o specie exotica, nu stiu inca detalii) la Bucov, prin refuzul de a-i administra tratamentul.

Dragos Rusu Florin, hingherul de la Parcul Memorial “Constantin Stere” (n-am inteles cum poate functiona o baza de ecarisaj intr-un parc MEMORIAL! E ca si cum s-ar infiinta un bordel pentru pedofili in mormantul soldatului necunoscut, din punctul meu de vedere.) , cel care intr-o vreme s-a napustit ca un apucat asupra unui caine complet inofensiv (http://www.realitatea.net/mai-multe-persoane-au-fost-atacate-de-un-pitbull-pe-o-strada-din-ploiesti-video_867045.html) , raspunzand in toiul noptii apelului aberant al stapanului sau personal, Catalin Costel Vlad zis “Cusetarul” (sclav al clanului Anastase, inchiriat temporar puscariabilului primar al Ploiestiului, Andrei Volosevici), a refuzat sa isi indeplineasca datoria de medic veterinar in timpul programului si nu a consultat/tratat acest animal inchis in parcul ororilor de la Bucov.

Desigur, presa “libera” si “independenta” a avut grija sa prezinte cazul pitbullului maltratat intr-un mod catastrofic si senzational. Adevarul a fost ca bietul caine nu a facut decat sa isi apere stapanul ( http://www.corectnews.com/social/pitbull-pedepsit-pentru-ca-isi-apara-stapanii ), si cu greu a putut fi scos, intr-o stare deplorabila, din ghearele bestiilor scelerate care ii doreau moartea. Alti cetateni nu au avut acest noroc, cainii lor (de tip ogar) murind la mai putin de 24ore de la extragerea din celulele mortii.

Aceasta este mutra hidoasa a criminalului Dragos Rusu Florin:

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s