IMPOTRIVA BASESCOZITATII, ZEII INSISI LUPTA IN ZADAR?

Am fost martori iar la ceea ce este o manifestare a perpetuei lovituri de stat pe care a brevetat-o Basescu de cand a ajuns sa dezonoreze functia de presedinte al Romaniei! El n-are competenta si nici autoritatea sa “ceara” sau sa impuna premierului ceva, el e mediator si tot ce trebuia sa faca este sa sustina dezbaterea publica pe aceasta tema si cooperarea intre toate puterile statului pe baze democratice.

DACA VRETI SA APARATI DEMOCRATIA SI STATUL DE DREPT DIN ROMANIA, NU O PUTETI FACE DECAT OPUNAND VIOLENTEI SI EXCROCHERIEI BASISTE O VIOLENTA SI O DUPLICITATE SI MAI MARE!

Tacticilor basiste trebuie sa le opunem tactici basiste!

Acest om nu stie decat limbajul FORTEI! Fie ca prin FORTA sa dispara, el si ulterior toti cei ca el!

Astazi, 14 ianuarie 2012 de la orele 14:00 cu plecare din Piata Universitatii spre Palatul Cotroceni, sunt asteptati toti cei care doresc eradicarea crimei organizate care stapaneste Romania in cel mai odios stil medieval!

MII DE CETATENI AI ROMANIEI S-AU ADUNAT IERI IN PIATA UNIVERSITATII SI AU MARSALUIT SPRE SALASUL ODIOSULUI TIRAN PENTRU A CERE DEMISIA LUI BASESCU TRAIAN SI PUNEREA LUI SI A CLICII DE CRIMINALI DIN JURUL LUI LA DISPOZITIA JUSTITIEI!

Toti cei care doresc sa inceteze stapanirea gruparilor de crima organizata a criptocomunistilor de cea mai dezgustatoare factura bolsevica sunt asteptati in Piata Universitatii!

BUCURESTENI, CETATENI AI ROMANIEI CARE CITITI ACEST MESAJ, INDURATI-VA SA NU TRAITI ADEVARATA REVOLUTIE ROMANA LA TELEVIZOR!

PS: Nu am vazut acei “nationalisti” si “legionari” feisbucieni aseara stransi la Cotroceni… Ooare unde se mai bat cu pumnul in chiept ca ei fac si ies in strada, cand nu stiu sa profite de orice prilej sa demonstreze elanul patrihotzic si lipsa de organizare. Nu-i mai intreb de vreo platforma-program, ca deja i-am bagat in ceata… Oare “noua dreapta” este la fel de ocupata cu unele parti anatomice proprii ca si vechea “dreapta”?! Intre doua maimutareli ale salutului arian, acesti pustani imberbi exaltati sunt mai preocupati de propria lor bunastare si animati de pofta nesatioasa de confort decat puiutii basisti?! Au inteles la fel de multe din patimile adevaratilor legionari codrenisti pe cat a inteles Gigi Becali din patimile sfintilor?

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to IMPOTRIVA BASESCOZITATII, ZEII INSISI LUPTA IN ZADAR?

  1. Pingback: Miting Bucuresti, 14 ianuarie, ora 14, la Piata Universitatii « Hai ca se poate!

Leave a comment