STINGE-LE, DOAMNE, TOT NEAMU’! SAU NU…?!

Acum 5 minute a trecut o hoarda de copii, toti pana in 10-12 ani, pe sub ferestrele mele! In jur de 25 de copii, cu o persoana care semana a femeie pana in 30 de ani, in fata lor… Primul lucru pe care l-au facut cand au vazut un caine (in CURTEA UNUI VECIN!) a fost sa inceapa sa miorlaie (toti, unul dupa altul!) si, intrucat cainele nu facea absolut nimic, au inceput sa arunce cu pietre in curtea omului, inspre bietul animal care s-a refugiat in spatele casei, urmarit de o ploaie de pietre!

Dupa aceasta isprava, au luat-o toti la fuga si femeia le mai striga: “Asteptati-ma si pe mine!” din cand in cand, desi nu a catadicsit sa ii opreasca atunci cand, practic, vandalizau curtea omului!

Dupa ce asisti la asemenea manifestari ale progeniturilor speciei umane, lamentari de genul celor practicate pe anumite bloguri cu pretentii de eruditie, ai caror autori se considera, probabil, “intelectuali” (!),ย  si mistificari grosolane ale unor teorii pe care autoarea evident ca nu le intelege, dar incearca o satisfactie ciudata in a vehicula anumiti termeni ย doar din snobism, nu pot decat sa te REVOLTE pana dincolo de posibilitatea sustinerii unui dialog civilizat! Atata URA PROASTA, AGRESIVITATEA PATOLOGICA, razbate atat din emanatiile “intelectuale” ale unor asemenea “oameni”, cat si din manifestarile primitive ale unei hoarde dezlantuite de copii scapati de sub control si dresati pentru agresiunea colectiva asemeni haitelor de caini de lupta folositi de armata romana, de pilda, incat pur si simplu singurul raspuns pare a fi VIOLENTA! Numai cultura noastra profund umanista, si intelegerea mecanismelor instinctuale atat ale noastre cat si ale altor specii, ne determina sa ii privim si pe unii, si pe altii, cu aceeasi ingrijorare cu care am privi un urs grizzly devenit captiv, dintr-o eroare, in casa noastra (presupunand ca traim intr-o zona unde asemenea intalniri sunt totusi posibile – in Canada sau la Brasov, de pilda)! Si ca si in cazul unui urs, aceasta detasare ne poate oferi sansa de a gasi si adopta solutii pasnice (de exemplu, sa fugim pe o fereastra prea stramta pentru un asemenea animal, sa ii deschidem usa, dupa care sa ne retragem in siguranta si sa asteptam sa plece, chiar daca vom avea parte de inconvenientul unei vandalizari a locuintei), in defavoarea solutiei evidente si care ar parea mai eficienta la prima vedere – zbang! in glont cap! Totusi, daca stam sa ne gandim putin, aparenta “solutie” violenta ar putea aduce mai multe nenorociri, ca de exemplu sa ranim animalul care sa devina agresiv direct la adresa noastra… sau va ganditi ce inseamna sa scoti un cadavru de peste 400kg dintr-o casa, sa zicem?!

Se pare ca inmultirea necontrolata nu este doar un defect al lumii animale, in general, ci mai ales al speciei umane – scapata de sub controlul selectiei naturale dar refuzand sa se supuna oricarei forme de autocontrol! Si totusi, sper ca nimanui intreg la minte nu ii da prin cap sa inceapa euthanasierea in masa pentru toti copiii (de o anumita etnie, sau fara discriminare), ca urmare a unui asemenea spectacol REVOLTATOR! Gandim, mai degraba, ca EDUCATIA si APLICAREA UNOR LEGI BUNE in mod RESPONSABIL ar fi o solutie pentru reducerea in mod civilizat, umanist si RESPONSABIL al populatiei, si selectia acelor indivizi capabili atat de EMPATIE cat si RATIUNE.

Legile ROManiei sunt PROASTE, si o lege PROASTA este ca o boala si actioneaza pe principiul fenotipului extins: distruge tot ce atinge, si contamineaza domenii, arealuri si paliere la care nici macar nu ne gandim in prima instanta!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

16 Responses to STINGE-LE, DOAMNE, TOT NEAMU’! SAU NU…?!

  1. ELLE says:

    Pentru ca omenirea sa evolueze cu adevarat, sint necesare 3 chestii (simple, dar de ce sa fie simplu, cind putem sa ne complicam inutil, nu?), pe care le-am mai mentionat anterior: sterilizare, eugenie, eutanasie. Pacat ca acestea tin doar de domeniul utopiei… Curios, ce dracu’ cauta o pizda in fruntea boracilor? Erau cumva tigani/cocalari, erau poate retarzi aflati cu invatatoarea bintuind strazile, ce pastele lor erau? Nu ca ar conta… ‘Ai sa-ti relatez si io un episod de gen, petrecut in august 2008. Ma duceam cu o prietena spre Lacul Morii din Cringasi, cind aud un sunet ciudat, ca guitatul unui porc. M-am oprit sa vad ce se intimpla si uite grozavenie: in fata unei policlinici de-asta kkcioase de cartier, cu niste boscheti in fata, erau niste catei fatati de, cel mult, o saptamana. Un pui de tigan borat, gras de nu-l incapeau hainele, la vrep 10 ani cel mult se apucase sa dea cu piciorul intr-unul din pui, deci iti dai seama ca mama-ciine lipsea. Bineinteles ca m-am luat de el in ciuda avertismentelor prietenei mele, ca e periculos sa te iei de astia etc. etc. etc. Cioara s-a speriat, a inceput sa se bilbiie, si, cu tupeul specific, mi-a zis ca, ce e al meu de ma intereseaza. Si au aparut balabustele care erau in holul policlinicii, in numar de vreo 3 si, chipurile, i-au zis sa lase catelul in pace. Prietena mea se kkse pe ea de frica… Orice comentariu este de prisos si sint intrutotul de acord cu cei “din virful piramidei” care vor sa ne extermine. Am depasit de mult limita. Orice alt comentariu e inutil.

    • Astia de la mine erau tiganusi… sunt cateva cuiburi de tigani in plina expansiune prin zona asta… Dupa cata autoritate avea, grasulia aia presupun ca e un fel de sora mai mare si mai proasta a tiganusilor astora mici si razgaiati. Stiu ca e si un camin de copii d-astia abandonati prin directia aia, si se duc niste calugarite sa aiba grija de vermina aia infecta, zilnic.

      Eu cred ca pentru o lume mai buna si o omenire mai civilizata ar fi necesare doar cresterea nivelului cultural-stiintific si a nivelului de trai: eugenia va veni de la sine, alaturi de un control rational al nasterilor. Din pacate, societatile umane sunt conduse de IRESPONSABILI care isi masoara puterea si influenta in numarul de sclavi si obedienta acestora, si pana acum au facut tot posibilul sa inmulteasca oamenii “domestici” si chiar sa profite de inevitabila degenerare ๐Ÿ˜ฆ

      Pana una alta, eu nu vad nici un plan coerent de eliminare a suprapopularii ๐Ÿ˜ฆ si constat chiar o incurajare a degenerarii.

      PS: Bine ca balabustele l-au admonestat pe dementu’ ala mic! Vezi ca nu-s toti rai ๐Ÿ˜€ ?!

  2. cristi says:

    cam nazista elle asta- vreau buton de like la commu ei. senvisuri stie sa faca? ๐Ÿ˜‰

    • Stie sa gandeasca, si asta e cel mai important ๐Ÿ˜‰ . Nu stiu sa pun butoane de like ๐Ÿ˜€ Nici nu stiu daca are wordpress asa ceva.

    • ELLE says:

      Tu ai habar de ce inseamna nazismul cu adevarat sau esti “oaie” care inghite, fara discernamint, tot ce-i serveste sistemu’, cu pretentie de informatie, inclusiv istorie? Cele 3 notiuni nu au nimic de-a face cu nazismul, dragule, asa functioneaza Mama Natura. Daca inca nu ti-ai dat seama de asta, ar cam fi timpu’. Sau poate vii tu cu niste solutii mai bune, cine stie. Da’, stiu sa fac si sendvisuri, printre altele…

      • cristi says:

        si tu esti pe sistem “anti-sistem”, baby, a? ai dreptate, nu oricine trebuie nu sa stie ce inseamna nazismul.

      • “nu oricine trebuie nu sa stie ce inseamna nazismul”: tu folosesti google translate pentru traducerea din romana in romana?! ๐Ÿ˜€

  3. Elle says:

    ๐Ÿ™‚ Absolut indubitabil. Apropo de asta, un colaborator, profesor de mate, mi-a povestit alta chestie: era pe strada si, pe linga el, a trecut o tiganca, aruncind o coaja de banana. Normal, omu’ i-a facut o observatie, la care piranda: “Asta e tara NOASTRA, daca nu-ti place, pleaca”…

  4. Elle says:

    Tocmai m-am intors de afara, de la fumat si de la copilasii mei, carora li s-a pus pata pe masinile de tuns iarba si au inceput sa-i latre pe retarzii de la Spatii Verzi. Abia a rasarit iarba si ei deja sint “la datorie”, ce vrei, tre’ sa-si justifice salariu’. Si asa fac pina in septembrie incolo…

    • La cati bani se toaca in mod tampit, nu m-ar mira sa-i vad si prin ianuarie dand cu masina de tuns iarba prin zapada ๐Ÿ™‚ Adevarul e ca masinile alea fac un zgomot infernal, si pe mine ma innebunesc! Intotdeauna am preferat demodata coasa: nu faci zgomot, nu poluezi, miroase frumos, efect terapeutic asupra coloanei (daca “prinzi” o anumita pozitie), dezvolti musculatura… Dezavantajul este ca trebuie multa responsabilitate in manevrarea ei, si nu m-as simti in largul meu sa vad un taran tampit cu o coasa in proximitatea unor animale ๐Ÿ˜ฆ Unu’ i-a taiat partial picioru’ nevesti-sii cu coasa – o fi declarat ca au muscat-o cainii, probabil ๐Ÿ˜ฆ dar habar n-am.

  5. cristi says:

    “tu folosesti google translate pentru traducerea din romana in romana?!”..grea intrebare frate vladcelgroaznic. o intrebare light ar fi asta; de ce heisenberg desena conuri de molid.

    • habar n-am daca heisenberg chiar desena conuri de molid?! Si nu stiu daca respecta principiul utilitatii informatie!

      ๐Ÿ˜€ “[…] nu oricine trebuie nu sa stie…” Nici Oracolul din Delphi nu putea fi atat de explicit ๐Ÿ˜€

  6. cristi says:

    da ,asa-i, nimeni nu a eludat principiul incertitudinii. altfel vorbind, multitudinea de entitati vii , ne ingreuneaza trecerea de la individ la persoana. vezi ce usor este sa avem personalitati diferite neobligati fiind, in prealabil sa definim conceptul de persoana? ..pe mine ma cam incurca, nu cainii, ci bacteriile in privinta asta. ๐Ÿ˜€

  7. cristi says:

    rectific
    *nu oricine trebuie sa NU stie ce inseamna nazismul (lol).

Leave a comment