MARS IMPOTRIVA ABUZULUI, TERORII SI CRIMEI CA POLITICA DE STAT

Astazi, 26 mai 2011, organizatiile pentru protectia animalelor si
iubitorii de animale va invita la marsul desfasurat intre Casei Presei Libere (fosta Casa Scanteii) si Piata Victoriei, intre orele 17.00-19.00, pe b-dul Kiselleff.

Marsul este organizat impotriva masacrarii cailor salbatici si a cainilor strazii.

Afluirea se va face intre orele 17.00-17.30, la capatul tramvaiului 41, apoi plecam in mars pe trotuar.

Inca o data sa ne unim fortele, sa marsaluim pentru a ne opune celor care tot fura fondurile din 2001, anul in care a inceput macelul, dar tot ei manipuland bucurestenii si sustinand ca doar prin legea capitalei vor rezolva situatia.

Adica, cu promisiunea mincinoasa ca vor „rezolva” cainii din strazi, cersesc voturile pentru trecerea legii capitalei prin care vor sa puna mana si pe bugetul Bucurestilor cu toate ca atunci cand au taiat pensile, salariile, ajutoarele sociale, alocatiile, adica atunci cand si-au batut joc de toate categoriile de cetateni, nu i-au interesat cererile si dorintele populatiei.

Pe linkul http://b365.realitatea.net/news/elena-udrea-le-da-emailuri-bucurestenilor-despre-maidanezi/ Udrea isi critica seful, sustinand ca nu a rezolvat problema, initiind macelul in 2001 si continuandu-l pana in 2007.

Prin aceasta, DOBITOACA ODIOASA doar confirma ca eutanasia nu este solutia, ci doar mijlocul de a pune mana pana la aproximativ 8 milioane de Euro, cat ar putea costa eutanasia pentru 40.000 de caini, numai la nivelul capitalei.

Luni 30.05.2011, pe ordinea de zi in Camera Deputatilor, PL x 912/2007 figureaza la punctul 11, deci luni sau marti intra in discutie proiectul de lege.

Eutanasia nu face decat sa dezbine poporul roman, populatia canina scazand nesemnificativ (motivele le puteti gasi in postarile mele anterioare, cu argumente practice si stiintifice) si pe termen scurt, implica costuri uriase si deturnari de fonduri.

– Doriti ca macar bugetul Bucurestilor sa nu mai incapa pe mana lor?

-Doriti ca, pe viitor, NICI UN BUGET SA NU MAI INCAPA PE MAINILE LOR?

– Nu mai doriti caini pe strazi?

-Doriti ca eutanasia sa fie scoasa din proiectul legislativ?

– Doriti ca sterilizarea sa fie admisa ca SINGURA metoda de control a
populatiei canine?

In cazul in care raspundeti cu DA la macar una dintre intrebari, participati la miting!
Alaturi de noi va participa si domnul Marius Marinescu, autorul legii 9/2008, legea pentru protectia animalelor, care pedepseste pe cei care fac rau animalelor.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to MARS IMPOTRIVA ABUZULUI, TERORII SI CRIMEI CA POLITICA DE STAT

  1. Kiki says:

    Cand militam pentru “euthanasia oamenilor civilizati” care nu mai au loc pe planeta de catelusi ? Toata lumea spune ca oricine are dreptul la opinie si ca oamenii care instiga la violenta trebuie lasati in pace pentru ca “nu pot mai mult de atat” , dar acesti “oameni” incep sa treaca la actiuni: se joaca de-a “ONG-urile”, posteaza pe youtube filmulete cu copii mutilati (din alte cauze, care nici macar nu sunt romani) pentru a “senzibiliza” publicul, incep sa-si formeze gasti, maine-poimaine te poti trezi ca se duc in PE sa-si sustina “cauza”, pot imita foarte bine emotiile dar o dau imediat in balta cand incepi sa vorbesti mai mult cu ei… “Oameni” de cacat, trebuie ucisi cu o seringa de antigel infipta in inima ! Simti ca te doare pe tine lipsa lor de ratiune si sentimente, dar ei traiesc facand viata altora grea asa ca decat sa continue sa provoace numai rele si suferinte mai bine ar muri !

  2. Vlad, din păcate, PRM e în cârdăşie cu PD-L. Dovada vie: şi de data asta au votat portocaliu la Capitală, pentru un referendum cu două întrebări imbecile, care fac jocul Udrei. Deci, Vadim doar latră antibăsist, iar în realitate, nu muşcă. Ai lui se gudură la piciorul puterii.

    Decât aşa, mai bine PRM s-ar transforma exclusiv în Partidul Apărării Animăluţelor şi fii sigur că ar avea o audienţă serioasă. Cu bune consecinţe electorale.

    • Da, daca nu ii zboara din PRM p-aia care au votat cu basistii, inseamna ca e si asta (Tribunul) – sclavul lui Basescu. Pana la urma cred ca ar fi mai bine sa mearga pe principiul “cel puternic este mai puternic cand ramane singur” si sa continue cu epurarile lighioanelor din partid, indiferent de consecinte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s