DEDICATIE PENTRU CRIMINALII DIN BOR: MURITI, BA!

Aia din BOR sunt niste ZDRENTE IMBACSITE DE PROSTIE! Daca Basescu este calaul populatiei Romaniei, BOR e funia de gatul ei!

In timp ce sihastrul Onufrie a fost tarat pe la Parchet (!), amenintat, terorizat si insultat, staretul de la manastirea Cernica a dat 50l de vin bisericesc oricui face “sa dispara” cainii din zona manastirii, indiferent de mijloace, dupa ce in trecut a chemat vanatorii care au impuscat toate animalele libere de pe teritoriul manastirii. Acest criminal sinistru, pus pe capatuiala prin exploatarea naivitatii (vedeti ca inca sunt amabil!) romanilor, a refuzat colaborarea cu ONGurile de protectie a animalelor care au vrut sa preia cainii respectivi. Mai mult, ca sa dea adevarata masura a tampeniei slinoase cu care manjeste fata acestui Pamant amarat, jegurile purulente din conducerea manastirii au interzis hranirea animalelor abandonate in zona – deci, nu-i deranjeaza abandonul, ii deranjeaza faptul ca aceste animale nu mor in chinuri?!. Conform minimelor mele cunostinte despre Apocalipsa biblica, in “vremurile de pe urma” si harul va fi “ridicat din biserica” – se pare ca slugoii cerniti ai celui mai rezistent la bautura dintre toti bisnitarii din port vor sa ne asigure de adevarul acestor prorociri prin faptele lor odioase!

In manastirea Pasarea se practica solutia mai “civilizata” a chemarii hingherilor de la ASPA.

Asta ca sa stiti cam cata “iubire”, “compasiune”, “abnegatie” si “evlavie” zace in buhaii puturosi de sub scufiile alea ingalate!

MOARTE LOR! MOARTE LOR! MOARTE PDLprelor! SI TUTUROR HINGHERILOR TALHARILOR, MISEILOR!

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to DEDICATIE PENTRU CRIMINALII DIN BOR: MURITI, BA!

  1. Basarica says:

    Cu popii e si mai greu decat cu javra. Astia au audienta mare la prostime. Iar prostime in tara asta e cata frunza si cata iarba. BOR ar trebui sa se afilieze la BEC. tu-le muma in cur

  2. Dan says:

    MOARTE IN CHINURI nu rapida…
    pe 22 decembrie la 12 merg sa aprind o luminare pentru eroii nostri in piata Universitatii… poate ne stringem mai multi

  3. kn says:

    sa le crape ce au mai drag…nu mai sfant.caci acest cuvant pierde orice semnificatie cand este alaturat dracilor astia.
    ptr fiecare caine mort sa crape cate un plod de al lor.

Leave a comment