IN APARAREA SIHASTRULUI ONUFRIE

In dementa ei, lepra basista a ajuns sa persecute chiar si pe acei oameni care au refuzat contactul cu civilizatia moderna!

Sihastrul de pe Postavarul Mare, calugarul Onufrie, este terorizat de bestiile criminale PDLproase carora nu le mai ajunge harta Romaniei pentru a-si varsa preaplinul de rautate, ura si distrugere.

Deja impins la gesturi necugetate, ca acela de a-si abandona bietul caine credincios in oras din cauza hartuielilor continue la care este supus (bietul om, rupt de realitatile crancene ale lumii moderne, si-a imaginat, in buna traditie rurala romaneasca, ca in “oras” este asigurata supravietuirea oricarui suflet iar un asemenea gest ar putea fi benefic!), calugarul Onufrie este in pericol sa fie evacuat cu forta din chilia sa, iar intreaga gospodarie a omului sa fie rasa cu bestialitate de pe fata Pamantului – inclusiv micul helesteu pe care si l-a facut pentru a salva un peste!

Asta este consecinta practicilor de a “duce cainele undeva, departe, in oras”:

Consecinta abandonarii semenilor nostri poate fi la fel de oribila!

BOR ar fi trebuit sa-i puna la dispozitie loc de schit pe terenurile sale, nu sa-l lase de izbeliste. Alex Mihai Stoenescu spunea intr-una din lucrarile sale (“Istoria loviturilor de stat in Romania”, volumul IV, partea a II-a) ca “sihastrii au si misiunea de a crea asupra unei natiuni o adevarata cupola protectoare dpdv spiritual, prin rugaciunile si practicile lor” (citez din memorie). Eu personal nu cred in nimic supranatural, dar consider o mare ticalosie sa agresezi in modul acesta un om care si-a ales o asemenea cale. Este extrem de usor sa lovesti un om si sa-l impingi in directii gresite, mai greu este sa ii deschizi mintea si sufletul… Cred ca aici ar trebui sa se dovedeasca existenta unei societati civile in faza incipienta, macar – sa actionam pentru a impiedica distrugverea a tot ceea ce este nobil, frumos, bun si eminamente uman!

Sa luam atitudine impotriva acestor marsavii si sa incercam sa salvam ceea ce mai poate fi salvat – ultimele sclipiri de umanitate.

About vladcelgroaznic

Un luptator
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to IN APARAREA SIHASTRULUI ONUFRIE

  1. Pingback: IN APARAREA SIHASTRULUI ONUFRIE « Hai ca se poate!

  2. Pingback: Opozitiei i se pregateste ceva – În curând vor ieşi la iveală elemente corupte din rândul Opoziţiei – a declarat Traian Igas « Hai ca se poate!

  3. cornelius55 says:

    q.e.d. b.o.r =shit.tticalosia pdl a ajuns sa manjeasca si preotimea romana.dupa popii cu carnet rosu au urmat popii vanduti pdl-ului.ma c.c pe ei si pe zicerile lor mincinoase.

  4. Emil Vulcanescu says:

    ” DRACII ” ataca tot ce poate duce spre MANTUIRE.
    Avem o gramada de DRACi , nu te mai mira ca parintele Onufrie ii “executat” silit.
    Sa fii iubit…
    Cu stima Emil

    • UNDE E POPORUL ROMAN?! UNDE SUNT OAMENII DIN ROMANIA?! NICI MACAR O FRONDA VIRTUALA NU AM VAZUT SA SE INFIRIPE IN FATA ACESTEI GRUPARI DE CRIMA ORGANIZATA CARE STAPANESTE ROMANIA INTR-UN STIL MEDIEVAL ODIOS!

  5. Am sa preiau si eu acest articol de la tine.Mai mult decat sa fac cunoscut acest caz, nu pot sa fac.
    E infiorator ce se intampla la noi, cum de-i mai rabda pamantul pe acesti demoni, pe acesti criminali feroce?

  6. Pingback: IN APARAREA SIHASTRULUI ONUFRIE « Supravietuitor's Blog

  7. Pingback: Legea asistenţei sociale si eutanasierea maidanezilor, doua legi votate ieri « Supravietuitor's Blog

  8. There is visibly a bunch to know about this. I believe you made certain good points in features also.

Leave a comment